vrijdag 6 oktober 2017

Trick or Treat!

Enge griezels, spoken onder het bed en zwarte katten; binnenkort kan je er niet langer onderuit. Halloween zal je doen zweten van angst!

Traditiegetrouw gaan de kindjes dan ook op pad. Verkleed in hun gekste kostuumpje van deur tot deur, al roepend TRICK OR TREAT! En, geef toe, als er zo'n bloedend wezen voor je neus staat kan je niet anders dan een snoepje geven.

Natuurlijk moeten ze die snoepjes ergens in kwijt kunnen, in een grote draagtas als het even kan. Om het helemaal geweldig te maken, kan je die natuurlijk zelf gaan pimpen tot enge griezel draagtas!

Een blanco draagtas en een stukje vinyl, meer heb je niet nodig om zelf aan de slag te gaan!Zullen jouw kids ook happy worden van dit leuks? Goed nieuws, HIER vind je het gratis snijbestandje en HIER vind je een voordeelpakketje zodat je zelf aan de slag kan gaan!

En, er is nog meer! Iedereen die het voordeelpakket koopt maakt kans om de prijs van het voordeelpakket terug te winnen! We maken de gelukkige winnaar bekend op onze Facebook-pagina Feeërieke op vrijdag 13 oktober!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten