vrijdag 24 november 2017

Proud to present: de bloggers!

Bloggers onder elkaar, dat is iets plezants! Ook bij Feeërieke hebben wij een aantal bloggers. Zij schrijven elke maand een toffe blogpost vol cameo- en/of knutselplezier.

Vandaag zetten wij ze ook eens in the picture!

Bieke P. kennen we onder haar alterego Biezonder. Naast projectjes met haar cameo, is ze ook vaak te bespeuren achter haar naaimachine. Haar cameo komt dan ook vaak tevoorschijn om haar naaisel nog unieker te maken.

De wereld van Biebie is de blog van Bieke M. Die blog is de absolute uitlaatklep voor al haar creativiteit. Ook zij weet telkens hele leuke projecten met haar cameo tevoorschijn te toveren. Verder kan je bij haar ook mooie zelfgemaakte kledij en breiwerk vinden.
 

Silke kennen we dan weer van Spoetniksels. Wist je dat ze creatief uitpakte met haar cameo op een sollicitatiegesprek én ze de job kreeg? Dat zegt genoeg!


Onze volgende blogster is Joni, op haar blog Yjonis Blogt schrijft ook zij over haar creativiteit. Haar cameo draait duidelijk overuren. Verder is ze ook een naaitalent (van lingerie).


Evi is dan weer het creatief brein achter Bellevi. Ook zij zit sinds kort in ons bloggersteam. Heel wat lezers zullen haar ongetwijfeld kennen van haar prachtige naaisels. Maar ook zij zal laten zien wat voor leuks ze allemaal kan maken met haar snijplotter!


Sofie kennen we dan weer onder La vie de Sofie! Ook zij is trotse eigenares van een cameo. Op haar blog zie je geregeld heel veel leuks passeren. Inspiratie ten top! En voor de foodies onder ons; je kan af en toe ook een lekker receptje vinden bij haar!


Ook Tine heeft sinds kort ons bloggersteam vervoegd. Haar kennen we van haar blog Bij Oogappelsien. Ze ging onlangs al helemaal wild bij het bedrukken van haar eigen stofje!


Last but absolutely not least! Bianca a.k.a. Miss Wobie. Zij is mede-schrijfster van onze boeken. Dus ik hoef je vast niet te vertellen welke fantastische creaties zij maakt met haar plotter!

  Heb jij ook een blog waar je je DIY projecten deelt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten