vrijdag 1 december 2017

Gift tags met de Minc!

De gezelligste periode van het jaar komt er aan! De kerstbomen duiken hier en daar al op, de kerstmarkten openen hun kraampjes en vooral; tijd om cadeautjes te kopen! Jipijajééé!

Uiteraard moeten al die cadeautjes verpakt worden in een giga leuke verpakking, dat hoort er gewoon bij! Op die manier is ieder pakje uniek én persoonlijk.

Wij gingen alvast aan de slag met onze Minc.

Wat is de Minc? In kindertaal: dat is een soort lamineertoestel (die je kan instellen in warmtegradaties) waarbij je met mooie folies teksten of afbeeldingen geprint met tonerinkt (laserprinter) een heel tof effect geeft.

Heb je geen laser printer? Geen nood! Er bestaan ook pakketjes waarbij je kant en klare tags/kaartjes/letters/... hebt en deze door de Minc kan draaien.
Hij bestaat in twee formaten: de mini en de maxi.

Wij kozen voor de gift tags en gingen volledig wild!

Hoe ga je te werk?Je kiest een toffe folie uit (voel je de keuzestress al?). Deze plaats je op de tekst/afbeelding waar jij wil. Hier deden we dit in één kleurtje. Je plaatst de tag met folie in de beschermhoes en laat hem door de Minc glijden.


 Enkele luttele seconden later verschijnt hij aan de andere kant.

Nu kan je de folie verwijderen. Aanschouw hier het mooie tafereel ...

Je kan ook nog gekker gaan en kiezen voor twee kleuren. Opnieuw ga je te werk zoals hierboven. Het enige wat je hier moet doen is een bakpapiertje leggen op de plaats waar hij nog niet mag hechten.

Laat opnieuw je tag door de Minc glijden...Ook nu kan je de folie verwijderen en doe je de stap opnieuw voor het andere kleur.
En zo ga je verder tot iedereen een persoonlijke tag heeft.

Verpak de cadeautjes in een schattig cadeauboxje en versier met enkele stickers. Ga volledig wild!


Heb jij ook ongelooflijk veel zin gekregen om aan de slag te gaan met de Minc?! :)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten