vrijdag 15 december 2017

Silhouettebloggers blogtour Kerst: Pimp eens je lightbox


Ons blogteam startte maandag de heuse blogtour! Vandaag is het onze beurt om het beste van onze creativiteit te laten zien.

Een lightbox, wie heeft ze niet in huis staan?! Leuk om je eigen gedachtenspinsels mee uit te drukken. Maar nog vééééél leuker om hem zelf te pimpen. Weg met de ietwat saaie zwarte lettertjes. Wij gaan all the way voor kleur vandaag!

Toen de Sint in het land was gingen we al eens aan de slag met statische vinyl. Vandaag gaan we aan de slag met zijn 'broer'; printbare raamstickers. In plaats van een meerkleuren sticker te maken in vinyl kunnen we nu easy peasy onze eigen afbeeldingen afprinten.

Alles begint dus met het maken van je ontwerpje. De ene lightbox is de andere niet, dus meet allereerst goed de maten op van jouw lightbox.

Daarna speel je wat met het vinden van de juiste afbeeldingen en lettertypes en in geen tijd heb je zelf een eigen ontwerpje gemaakt om jouw lightbox uniek te maken!


Je kan de printbare raamstickers gaan snijden met de functie 'print & cut'. Met de nadruk op 'kan' :) Wij deden het op de gemakkelijke manier: gewoon printen met de inkjet printer en uitknippen. Dat kàn ook :) 

 

Nu maak je de folie los van de drager...


Kleef de folie op je lightbox ...


Voila ziede, hoe simpel is dat?!Kies een leuk plekje uit en geniet. Met grote G ....
Wil je zelf ook aan de slag gaan?! HIER kan je het gratis snijbestandje vinden (zoals hierboven al vermeld: meet even de afmetingen na). En een lightbox shoppen kan je HIER!

Nog meer zin in creativiteit?! Lees hieronder de andere blogs!


12/12: Bellevi
13/12: La Vie de Sofie
14/12: Studio Biezonder
15/12: Feeërieke
16/12: Biebie
17/12: Yjonis
18/12: Spoetniksels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten